Драги ђаци,

обавештавамо Вас да смо поводом почетка нове школске године у сарадњи са компанијом LINK group обезбедили беслатне online курсеве енглеског језика на сајту www.savremena-osnovna.edu.rs 
Савремена основна школа и ITAcademy као део компаније LINKgroup овим курсевима пружају одличну прилику ђацима који желе да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика да постану што успешнији у даљем образовању и касније у послу.

Уколико сте  ђак V-VIII разреда и желите да унапредите своје знање енглеског језика позивамо Вас да се пријавите за бесплатан online курс енглеског језика код свог наставника који ће одлучити ко ће добити могућност за похађање ових курсева.
Уколико будете један од добитника, добићете на поклон код са којим остварујете право на бесплатан курс. Након што добијени код унесете на страни пријаве добићете на маил сва потребна упутства за похађање изабраног online курса,

Позивамо све ђаке да се активно укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме отворили што више могућности за даље образовање и развој каријере.


Следећи ученици наше школе учествују у акцији бесплатних онлајн курсева енглеског језика у организацији SAVREMENE OSNOVNE ŠKOLE И ITA ACADEMY као дела LINK GROUP.

  1. СОФИЈА МИТИЋ (шести разред)
  2. ЈАЊА СТОЈИЉКОВИЋ (шести разред)
  3. ДУШАН ТОДОРОВИЋ (шести разред)
  4. ЈОВАН ЂОКИЋ (пети разред)
Категорије: Новости