Дечија недеља

Поводом Дечије недеље, на тему “ Нећу да бригам, хоћу да се играм“, одржане у периоду од 3. до 7. октобра, ученици наше школе су учествовали у низу активности. Дечија недеља је отворена хуманитарном акцијом „Чеп за хендикеп“ која подразумева сакупљање пластичних чепова за рециклажу од чијих ће средстава деци са хендикепом бити купљена разна ортопедска помагала. Одржан је Фер-плеј турнир на којем су финалну утакмицу одиграли ученици 7. и 8. разреда. У исто време, одржана је радионица поводом отварања Дечије недеље у оквиру које су ученици нижих разреда цртали у дворишту школе на тему “ Свет који нас окружује“.
Наредног дана одржана је седница Ученичког парламента на којој су ученици 7. и 8. разреда дискутовали на тему “ Превенција зависности од интернета, видео игара и коцкања“. Затим је одржана радионица „Нећу да бригам, хоћу да се играм“, на којој су ученици заједно са својим родитељима осликавали хамере.
Сутрадан је одржана радионица за израду играчака које ћемо поклонити деци градског вртића у издвојеном одељењу у Доњој Ломници.
Последњи дан Дечије недеље протекао је у обележавању Дана школе приредбом ученика и свечаним ручком.

Категорије: Новости