Поводом обележавања Дана основне школе “Браћа Миленковић”, Шишава, у среду 9. октобра 2013. године је у овој школи приређена приредба ученика и свечани ручак коме су присуствовали, поред колектива школе и председник општине Власотинце Небојша Стојановић, чланови управе Општине Власотинце и пријатељи школе.
Ученици су за бројне званице приредили пригодан програм. Ђачка кухиња у којој је био реализован програм била је мала да прими све ученике, наставнике и госте присутне на свечаности поводом Дана школе. Ученици који су учествовали у приредби осветлели су лице своје школе на најбољи могући начин. Програм је започет хорским извођењем српске Химне Боже правде, након које су се низале рецитације и рецитали, глумачка, музичка и плесна остварења… Добра увежбаност која већ личи на професионализам, дечија енергија и жеља да се покажу у најлепшем светлу, имали су за резултат изузетно квалитетну ђачку приредбу. Чиста петица!
На приредби су уручени беџеви, захвалнице и пригодни поклони ђацима првацима.
Честитку поводом Дана школе послао је и начелник школске управе Лесковац Томислав Симоновић.
Након приредбе, за запослене и њихове госте приређен је свечани ручак, на коме  је директор школе Владислав Горуновић у име чланова колектива и у своје име овогодишњим пензионисаним колегама уручио поклон.  Уз добру музику  и и више него пријатну атмосферу  дружење  је потрајало до вечерњих сати.
Категорије: Новости